'Boer zkt Vrouw'-kijkers niet te spreken over wat ze zien bij boer Niels
LHX
'Boer zkt Vrouw'-kijkers niet te spreken over wat ze zien bij boer Niels
Foto: VTM

Zondagavond werd op VTM aflevering 3 van 'Boer zkt Vrouw' uitgezonden. Daarin was te zien hoe het bij boer Niels even misliep.

Bij boer Niels is het vooral Sylvie die het voortouw neemt. Zij is erg speels en schrikt er niet voor terug om Niels uit te dagen. Zo komt het op een gegeven moment tot een achtervolging met de hogedrukreiniger.

Die loopt helaas niet goed af. Sylvie komt te dicht bij Niels, met een verbrande schouder als gevolg. De kijkers van 'Boer zkt Vrouw' zien het met lede ogen aan.

"Tja, ik zou niet bepaald met een hogedrukreiniger beginnen spelen", reageren ze op sociale media. "Ik werkte dagelijks met die dingen, dat zijn echt geen waterpistooltjes..." "Hoe dom kan je zijn?" "Zeer gevaarlijk, het kon ook evengoed zijn oog geweest zijn."

Over het algemeen zijn heel wat mensen die niet zo'n fan zijn van de wel erg aanwezige Sylvie. "Die wil alle aandacht voor haar alleen, zo'n drukke", klinkt het. "Als je je op zo'n manier moet bewijzen, goed bezig..."

Toch zijn er ook velen die het voor haar opnemen. "Dit hoort erbij, af en toe elkaar uitdagen, zeker als je samen op de boerderij werkt. Dat is toch lachen?", schrijven die. "Iedereen zegt dat zij dom is omdat ze met de hogedrukreiniger speelt, maar hij zelf doet het toch ook? Ze kwam te dicht, kan gebeuren."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.