Boer Zkt. Vrouw 'Boer zkt Vrouw'-kijkers niet mals voor Raphaël: "Heeft het helemaal zelf gezocht"
COS
'Boer zkt Vrouw'-kijkers niet mals voor Raphaël: "Heeft het helemaal zelf gezocht"
Foto: VTM

Het zou een dramatisch seizoen van 'Boer zkt Vrouw' kijkers worden. Dat hebben kijkers zondag geweten. De bom is ontploft op de manège van Raphaël.

Nadat Jasha in Raphaëls caravan werd aangetroffen, was de maat voor Jolyn en Katrijn vol in 'Boer zkt Vrouw'. Jolyn besloot te vertrekken, maar Katrijn wou met een schone lei verdergaan. Raphaël besloot echter om voluit voor Jasha te kiezen.

"De fout ligt bij het begin. Waarom 1 apart nemen en de andere 24 uur nadien. Tuurlijk is dat jaloezie kweken, dat is toch normaal", klinkt het op sociale media. "Die 24 uur dates zijn voor niks goed. Verzieken de sfeer al voor het gestart is."

Toch treft volgens heel wat kijkers ook Raphaël schuld. "Eerst die dames goed tegen elkaar opzetten en dan blèten. Je oogst wat je zaait", leze we. "Die twee dames hadden het al lang door en zeggen waar het op staat en hij kan daar niet tegen."

"Hij heeft het helemaal zelf gezocht. De vrouwen kwamen goed overeen maar de Calimero vond het zo nodig om te zeggen dat ze er voor hem waren en niet voor elkaar. Ze moesten vechten voor hem. Dat hebben ze gedaan", aldus nog een kijker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.