'Boer Zkt. Vrouw' keert sneller terug dan verwacht: 'Maak alvast kennis met de boeren en boerin'
COS
'Boer Zkt. Vrouw' keert sneller terug dan verwacht: 'Maak alvast kennis met de boeren en boerin'
Foto: VTM

'Boer Zkt. Vrouw' is nog maar pas voorbij of de nieuwe boeren melden zich al aan. Op vrijdag 24 juni stelt Dina Tersago ons voor aan de vier boeren en boerin van het vijftiende seizoen.

Cupido schoot flink raak en hoeft de pijlen niet op te bergen want Dina Tersago heeft 4 nieuwe, mysterieuze boeren en 1 sympathieke boerin klaarstaan voor het nieuwe seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw'. Vijf nieuwe persoonlijkheden die zich willen settelen en hun hart volledig willen openstellen voor de liefde.

In de oproepaflevering op vrijdag 24 juni om 21u05 bij VTM, gaat Dina langs bij Cathy, Jef, Kevin, Stef en Raphaël. En ook dit seizoen is ‘incognito’ het codewoord en primeert het innerlijke op het uiterlijke. De vijf boeren tonen wie ze zijn, maar houden tegelijk hun looks nog even geheim. 

Dina probeert dit keer de liefde te vinden voor een uitbaatster van een kinderboerderij, twee melkveeboeren, een boer die frambozen en grondwitloof kweekt en een hoefsmid. Op mysterieuze en onherkenbare wijze gunnen de vijf boeren Vlaanderen een blik in hun leven en op de boerderij.

Dina gaat rondneuzen bij hen thuis, babbelt met hun familieleden en vrienden en ze maakt ook kennis met de boeren zélf. Wie zijn ze? Hoe staan ze in het leven? Wat zoeken ze in een ideale partner en wat hebben ze zelf te bieden? Maak hieronder alvast kennis met: Cathy (36), Jef (33), Kevin (27), Stef (28) en Raphaël (25).

Meer nieuws

Meer nieuws

.