Boer Robbe staat te kijken van wat hij ontdekt bij Branko: "Verbaasd"
LHX
Boer Robbe staat te kijken van wat hij ontdekt bij Branko: "Verbaasd"
Foto: VTM

Aan het einde van zijn 'Boer zkt Vrouw'-avontuur koos boer Robbe voor de 23-jarige Branko. De twee zijn nog steeds gelukkig samen.

Wie voor boer Robbe koos, zou ook voor Zweden kiezen, dat was duidelijk van in het begin. En ja hoor, Branko woont inmiddels al enkele maanden in het Hoge Noorden.

Het afscheid was niet makkelijk, maar aan Het Laatste Nieuws laat hij weten dat het allemaal goed meevalt. "Nooit gedacht dat ik boer zou worden, maar het ligt me wel", klinkt het.

Na twee jaar vrijgezel te zijn geweest, is het voor Robbe een hele aanpassing om weer met iemand samen te leven. Maar hij staat ervan te kijken hoe goed de boerenstiel Branko bevalt.

"Ik ben verbaasd hoe goed hij het doet", reageert hij. "Hij helpt vooral 's avonds: de koeien opjagen, de kalfjes melk geven..." Naast die dagelijkse bezigheden hebben de twee grootse plannen. In de toekomst willen ze vakantiehuisjes verhuren, en ook daarmee zal Branko zich bezighouden.

Het is gelukkig niet alleen maar werken wat de klok slaat. Sinds kort heeft Robbe drie werknemers in dienst. "Op die manier hoop ik dat we een vaste vrije dag kunnen inplannen zodat Branko en ik meer tijd voor elkaar kunnen maken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.