Bockie De Repper doet plots verrassende onthulling over Koen Wauters
COS
Bockie De Repper doet plots verrassende onthulling over Koen Wauters
Foto: VTM

Koen Wauters zagen we eerder dit jaar in 'Special Forces: Wie Durft Wint' op VTM. Hij presenteert ook samen met Gilles Dupont 'Alles Voor De Spelen'.

Het lijkt erop dat Koen Wauters momenteel aan een nieuw programma werkt. Dat vertelde tv-gezicht Bockie De Repper afgelopen week in de GoPlay-podcast 'Achter De Schermen' van Pieterjan Marchand en Jeff Bronder.

Zo vertrok Bockie vorige week naar Kopenhagen. "Ik stap Zaventem binnen en ik zie Koen Wauters. Ik denk: ik ben nu ook al op tv geweest, dus die mens kent mij", vertelt Bockie, bekend van 'Boris' op Play4 en 'Dat eet dan gelukkig zijn' op VTM 2.

"Wat doe je in dat geval? Je zegt 'hallo', want we denken dat we elkaar kennen natuurlijk. Hij zegt heel kort 'hallo' terug. En dan zie ik dat ik middenin een scène ben dat ze aan het draaien zijn op Zaventem. Dus ik zit mee in die scène."

Voor welk programma Koen aan het opnemen was, weet Bockie niet. Het lijkt er dus wel op dat Koen aan een nieuw VTM-programma werkt. "Waarin Koen Wauters sowieso met een trolley op Zaventem is. Dat weten we al."

Meer nieuws

Meer nieuws

.