Bo Van Spilbeeck erg aangegrepen door overlijden ex-collega Ingrid De Putter: "Je zal speciale plaats blijven innemen"
COS
Bo Van Spilbeeck erg aangegrepen door overlijden ex-collega Ingrid De Putter: "Je zal speciale plaats blijven innemen"
Foto: Instagram @bovanspilbeeck

Deze week moesten we afscheid nemen van Ingrid De Putter. Het voormalige 'VTM Nieuws'-anker overleed op 66-jarige leeftijd.

Ingrid De Putter werkte acht jaar bij de VRT toen VTM in 1989 werd opgericht en ze de overstap maakte naar de commerciële zender. Ingrid was te zien in het opsporingsprogramma 'Oproep 2020' en als wijze in 'Recht van Antwoord'. Daarnaast was Ingrid natuurlijk vooral bekend als een van de gezichten van 'VTM Nieuws'.

Ingrid was nieuwsanker van 1989 tot 2004. Een oogblessure deed haar noodgedwongen afscheid nemen als schermgezicht. Tot 2010 was ze bij VTM nog als eindredacteur aan de slag. Haar overlijden heeft haar ex-collega's erg aangegrepen. Zo reageert een emotionele Bo Van Spilbeeck op Instagram.

"Lieve Ingrid, jij was zo'n fijne collega, altijd goed gezind maar ook altijd super professioneel, wij hebben zo vaak samen nieuws gemaakt, dikwijls onder grote tijdsdruk en in moeilijke momenten, maar met jou kon ik ook over de goeie dingen des levens praten", schrijft Bo.

"Jij hebt vanaf de beginjaren 'VTM Nieuws' mee groot gemaakt en je zal bij zoveel collega's met wie je samengewerkt hebt, en zeker bij mij, een speciale plaats blijven innemen. Rust zacht, Ingrid. Mijn diepste medeleven aan Vivant en Brent."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bo Van Spilbeeck (@bovanspilbeeck)

Meer nieuws

Meer nieuws

.