'Blind Getrouwd'-koppel zet grote stappen: "In het begin dacht ik 'nee', nu duidelijk 'ja'"
COS

In 'Blind Getrouwd' zijn de slaagkansen bij verschillende koppels aan het afnemen, terwijl ze bij andere net heel erg toenemen. Eén koppel is daar een bijzonder mooi voorbeeld van.

Dziubi en Brecht werden tijdens de huwelijksreis al heel close. Bij Christiaan en Jana was er nog wat getwijfel. Die twijfels lijken in België volledig van tafel geschoven. Het koppel zien we steeds meer naar elkaar toegroeien, ook op fysiek vlak.

Op gesprek bij expert Wim besluiten Jana en Christiaan ook dat ze klaar zijn voor de volgende stap en elkaar op een intieme manier beter willen leren kennen. Op sociale media wordt er enthousiast gereageerd door de 'Blind Getrouwd'-kijkers.

"Mooi koppeltje... ze zijn gewoon spontaan zichzelf bij elkaar. En zo voorzichtig elkaar aftasten en toch blij zijn elkaar na het werk terug te zien. Vind ik een goed teken", klinkt het. "Vind dit toch echt wel een goede match", lezen we nog. "Perfecte match", reageert een fan.

Kijkers vinden het fantastisch om Jana en Christiaan te zien openbloeien. "Zo'n leuk koppel. Ik word blij van ze bezig te zien", klinkt het meermaals. "Ga ervoor! Jullie passen echt samen", zegt nog iemand. "Komt dik in orde, ze zijn goed bezig." En: "In 't begin dacht ik 'nee', nu duidelijk 'ja'."

Meer nieuws

Meer nieuws

.