Blind Getrouwd 'Blind Getrouwd' komt terug met grote primeur: "Voor het eerst in de geschiedenis van het programma"
COS
'Blind Getrouwd' komt terug met grote primeur: "Voor het eerst in de geschiedenis van het programma"
Foto: VTM

'Blind Getrouwd' keert dit najaar terug. Het populaire VTM-programma gaat dit jaar een stap verder, op zoek naar éxtra veel liefde.

Dit najaar trouwen opnieuw vier koppels volgens de beproefde 'Blind Getrouwd'-formule op VTM. Maar voor het eerst in de geschiedenis van 'Blind Getrouwd' zal ook een vijfde koppel de sprong wagen in 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk' bij VTM GO. 

In 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk' maakt de kijker vanaf vandaag kennis met 3 singles uit de voorrondes van 'Blind Getrouwd' voor wie geen match gevonden werd. Voor hen gaat Ingeborg nu op een andere manier op zoek naar die ene ware liefde. Als alles goed gaat stapt één van hen dit jaar alsnog in het huwelijksbootje. 

De singles die zich vandaag op VTM GO en vrijdag om 20.30 uur op VTM aan de kijkers voorstellen, zijn Steve, Karen en Jonas. Na de oproepaflevering volgen ze hetzelfde stramien als het klassieke 'Blind Getrouwd'. Experten gaan op zoek naar een match. Vinden ze die dan stapt één van de singles in het huwelijksbootje.

"In de oproepaflevering stellen we Steve, Karen en Jonas uitgebreid, maar toch nog quasi onherkenbaar voor. Het concept heet nu eenmaal 'Blind Getrouwd'. Steve is op zoek naar een man, Karen en Jonas naar een vrouw. Alle singles moeten dus maar één ding doen: afstemmen op de oproepaflevering en wie weet is het dan wel hun laatste zomer alleen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.