'Blind Getrouwd'-kijkers hebben allemaal dezelfde boodschap na ontboezeming Dziubi
COS
'Blind Getrouwd'-kijkers hebben allemaal dezelfde boodschap na ontboezeming Dziubi
Foto: VTM

In 'Blind Getrouwd' leren de koppels elkaar beter kennen op huwelijksreis. Tussen Brecht en Dziubi is de klik onmiskenbaar. Het lijkt alsof ze elkaar al jaren kennen.

Dziubi zorgde in de aflevering van maandag voor een emotioneel moment. Hij vertelde over de pesterijen die hij als kind heeft moeten doorstaan. "Dat was heel moeilijk omdat het echt dagdagelijks was", vertelde hij. Dziubi's verhaal zorgde bij echtgenoot Brecht en bij de kijkers voor kippenvel.

"Heel sterk dat hij dat kan vertellen. Ik hoop dat hij zijn geluk en liefde hier gevonden heeft. Laat iedereen zijn wie hij wil zijn", klinkt het op sociale media. "Hopelijk kan hij het achter zich laten en genieten nu. Dat verdient hij zo hard! Ziet er zo'n lieve man uit. Leuk koppeltje, hoop dat dit mag blijven duren."

"Zo mooi en kwetsbaar! En twee toffe leuke gasten", lezen we nog. "Toch een traantje gerold hoor. Pff, zo erg dat pesten altijd!", zegt nog een kijker. "Dat is zo erg dat je dat moest meemaken, maar alles komt goed. Jullie passen zo goed bij elkaar." En: "Hoop dat dit een mooie einde mag hebben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.