'Blind Getrouwd'-experte verklapt de afloop van het komende seizoen nu al
COS
'Blind Getrouwd'-experte verklapt de afloop van het komende seizoen nu al
Foto: VTM

Maandag gaat het achtste seizoen van 'Blind Getrouwd' van start. Vier koppels geven elkaar het jawoord zonder elkaar ooit ontmoet te hebben.

Vandaag maakte VTM het eerste 'Blind Getrouwd'-koppel al bekend. Dat zijn de 32-jarige stewardess Jolien en de 32-jarige turnleraar en vrijwillige brandweerman Brecht. Wie de andere drie matches zijn, komen we vanaf maandag 4 september te weten in het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd'.

Als we de experten mogen geloven, dan zijn de verwachtingen heel hoog. Volgens de experten zijn de vier koppels "misschien wel de 4 beste matches" ooit. VTM beschrijft het achtste seizoen ook als "misschien wel het meest romantische seizoen so far van 'Blind Getrouwd'". Aangezien het programma al ingeblikt is, lijkt dat een heel goed teken.

Dan kunnen we alleen maar vermoeden dat de experten geslaagd zijn in hun opzet en er dit seizoen misschien wel meer dan 1 of 2 koppels beslissen om samen te blijven. "Wij gaan natuurlijk elk jaar voor de beste matches. Maar dit jaar zijn we wel heel enthousiast", zegt experte Sarah Hertens aan HLN Showbits.

"Dat is omdat het eigenlijk echt wel mensen zijn die er vol engagement instappen, vol goede moed, vol leerbereidheid. Ze zijn bereid om naar zichzelf te kijken. Maar ze zijn ook bereid om alles op alles te zetten om het proces te doen slagen", legt ze uit.

Psychologe Sarah mag natuurlijk nog niet te veel prijsgeven over de koppels uit het komende seizoen. "Ik moet er ook een beetje de spanning inhouden. Want anders geef ik misschien te veel weg", besluit ze. Mogen we dit seizoen een primeur verwachten met misschien wel een 4 op 4? Spannend!

Meer nieuws

Meer nieuws

.