Blind Getrouwd 'Blind Getrouwd'-experte doet verrassende onthulling over Florence en Jiri
COS
'Blind Getrouwd'-experte doet verrassende onthulling over Florence en Jiri
Foto: Instagram @florencevandoorne

Het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' staat voor de deur. Op maandag 4 september gaat het achtste seizoen van het VTM-programma van start.

De deelnemers van 'Blind Getrouwd' hebben de afgelopen seizoenen een paar goede voorbeelden gezien. Zo zijn Nuria & Stijn al zeven jaar getrouwd. Ook onder meer Veerle & Nick en Winnie & Jonah vormen nog steeds sterke koppels mét kinderen.

Uit het vorige seizoen blijven na de breuk van Brecht & Dziubi alleen Florence & Jiri nog overeind. Met de camera's voelde het soms wat onwennig bij hen, maar toen die verdwenen, kwamen de gevoelens plots tevoorschijn. Al meer dan één jaar zijn ze gelukkig getrouwd.

"Een tv-programma als 'Blind Getrouwd' blijf een speciale omgeving, het is een intense eerste date, waarin alles - huwelijksfeest, reis, samenwonen - in een paar weken tijd wordt gebald. We zeggen altijd tegen de duo's: 'Het begint pas na de uitzending.'", zegt experte Sarah Hertens in Humo.

"Flo en Jiri zijn het voorbeeld van hoe je het het best aanpakt. Je mag niet uitgaan van een coup de foudre op je huwelijksdag. Je moet het potentieel zien en langzaam opbouwen. Ik zie hen ook nog, omdat ze nog altijd investeren in hun relatie", onthult de psychologe. "

Meer nieuws

Meer nieuws

.