'Blind Getrouwd'-deelneemster Lien Opdebeeck eerlijk over spraakmakende vernieuwingen
COS
'Blind Getrouwd'-deelneemster Lien Opdebeeck eerlijk over spraakmakende vernieuwingen
Foto: VTM

Het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd' is helemaal uit de startblokken geschoten. De vier koppels hebben nu ook hun huwelijksfeest achter de rug.

De huwelijksceremonies beleefden de kandidaten en hun families afzonderlijk van elkaar. Na de fotoreportages trekken de koppels echter allemaal naar dezelfde locatie, want voor het eerst vindt er een gezamenlijk huwelijksfeest plaats.

Na het trouwfeest zullen de koppels ook samen op huwelijksreis vertrekken. De aanpassingen konden op verdeelde reacties rekenen. Maar hoe denken de deelnemers er zelfs over? "Ik vond dat geweldig!", geeft Lien Opdebeeck toe in Flair.

"Ik kende Florence, Jana en Dziubi al van begin mei, en we maakten onmiddellijk een WhatsApp-groepje waarin we konden ventileren. Zij maken net hetzelfde als ik mee, dus ik had ontzettend veel aan hen", zegt Lien.

"Ook op reis is het fijn om je ervaringen te delen met iemand die in hetzelfde schuitje zit. Ik vond dat zeker een meerwaarde", aldus Lien, die vol goede moed aan haar avontuur met Joren Dumont begint.

Meer nieuws

Meer nieuws

.