Boer Zkt. Vrouw Björn uit 'Boer zkt Vrouw' onthutst door wat hij ziet bij rivaal Kenny: "Eén doet het in het gezicht, andere achter de rug"
COS
Björn uit 'Boer zkt Vrouw' onthutst door wat hij ziet bij rivaal Kenny: "Eén doet het in het gezicht, andere achter de rug"
Foto: VTM

Zondag weten we voor welke boeren 'Boer zkt Vrouw' een succes was. Op een succes als dat van vorig jaar lijken we niet te moeten hopen.

Lange tijd leken we alvast van één succesverhaal zeker te mogen zijn: Cathy en Björn. Bij de eerste ontmoeting sprongen de vonken eraf. Toch kwam Kenny gaandeweg meer op de voorgrond. Bij het beslissingsmoment besloot ze voor de West-Vlaming te kiezen.

Een keuze die Björn niet helemaal begreep. Of hij vindt dat Cathy en Kenny bij elkaar passen? "Dat is niet moeilijk in te schatten. Als ik daarover iets had gezegd op televisie, zou dat misschien slecht zijn overgekomen. Maar ik vond dus niet dat ze echt goed samen pasten", zegt Björn in TV Familie.

"Ik heb Kenny dat eerlijk gezegd de avond voor het keuzemoment. Hij zei daar niets op. Tot ik hem in diezelfde aflevering hoorde zeggen dat Cathy en ik volgens hem niet samen pasten. Tja, de één doet het in het gezicht, de andere achter de rug. Daarin verschillen we ook zeker."

Meer nieuws

Meer nieuws

.