Bittere pil om te slikken voor Koen Wauters: Presentator plots aan de kant geschoven bij VTM
COS
Bittere pil om te slikken voor Koen Wauters: Presentator plots aan de kant geschoven bij VTM
Foto: GoPlay

Koen Wauters is naast zanger van Clouseau al sinds 1989 een van de VTM-gezichten. De afgelopen 34 jaar presenteerde Koen heel wat programma's op de zender.

Al jarenlang is Koen Wauters exclusief verbonden aan VTM. Hij presenteerde de afgelopen dertig jaar verschillende programma's, waaronder 'Familieraad', 'Belgium's Got Talent' en 'Wat een Jaar!'. Afgelopen jaar was Koen te zien in 'Special Forces: Wie Durft Wint' en 'Alles voor de Spelen'.

Bij de voorstelling van de najaarsprogrammatie van VTM is Koen dan ook een van de gezichten die op de gezellige groepsfoto te herkennen is. Alleen zal Koen nog niet meteen op televisie te zien zijn. Hij zit wel opnieuw in 'The Voice van Vlaanderen', maar eerst wordt het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids' uitgezonden.

Dit najaar is er een nieuw seizoen van 'Snackmasters' te zien. Koen presenteerde het programma samen met Ruth Beeckmans in 2020 en 2021. Het programma keert nu terug, maar krijgt een makeover. En daar horen Koen en Ruth blijkbaar niet meer bij. 

De culinaire strijd tussen de bekende chefs wordt deze keer geleid door een opvallend nieuw presentatieduo: professionele foodlovers, snackxperten en BFF's Mathieu Terryn en Bockie De Repper. De twee vrienden trekken er samen op uit om de geheimen achter de populaire snacks te ontrafelen. 

Dat Koen op de groepsfoto staat, doet ons wel vermoeden dat er nog het een en ander in de pijplijn zit. "Ik zal de komende tijd proberen om programma's in elkaar te steken waar ik als dragend gezicht een verschil kan maken", vertelde Koen eerder dit jaar in Dag Allemaal.

Koen is momenteel aan een nieuw tv-programma aan het werken. "Iets wat het afgelopen jaar minder in het zendschema paste maar waar ik in de luwte wel hard aan heb gewerkt. Hopelijk is er nu wel voldoende enthousiasme voor." We zijn benieuwd!

Meer nieuws

Meer nieuws

.