Birgit Van Mol smelt bij vertederende beelden van Georges, het zoontje van Lies Vanderberghe
COS
Birgit Van Mol smelt bij vertederende beelden van Georges, het zoontje van Lies Vanderberghe
Foto: Photonews

Lies Vandenberghe telt intussen de dagen af tot de komst van haar tweede kindje. Met echtgenoot Maarten Breckx verwacht ze opnieuw een zoontje.

Lies Vandenberghe nam eerder deze maand al afscheid als sportanker van 'VTM Nieuws' om zich voor te bereiden op de komst van haar tweede kindje. Voor het zover is, brengt ze graag nog wat quality time door met haar zoontje.

Lies en Georges bezochten deze week een erg bijzondere plek: het huis van Samson & Gert in Hove. "Georgeske moest kloppen, want de bel doet het nog altijd niet...", schrijft Lies bij een foto op Instagram.

Het sportanker deelt ook een vertederend filmpje van haar oogappel. "Is er al iemand thuis?", vraagt Georges zich af. "Samson is thuis", zegt Lies. "Is Gert ook al thuis?", vraagt het ventje. "Gert? Nee, Marie is thuis", lacht Lies.

"Hoe schattig kan je zijn?", vraagt een volger van Lies zich af. "'Is Gert ook al thuis?' Amai mijn hart", reageert Qmusic-dj Vincent Van Geel. En ook Birgit Van Mol smelt helemaal van de schattige Georges.

https://www.instagram.com/p/CfWsd_dtIhI/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.