Birgit Van Mol doet verrassende bekentenis over haar vertrek bij 'VTM Nieuws'
COS
Birgit Van Mol doet verrassende bekentenis over haar vertrek bij 'VTM Nieuws'
Foto: VTM

Birgit Van Mol werkt dit jaar maar liefst 25 jaar voor VTM. Vanaf 1998 ging Birgit aan de slag als nieuwsanker bij 'VTM Nieuws'.

Birgit Van Mol ging eerst voor de VRT werken, maar maakte in 1997 de overstap naar VTM. De zender had haar gevraagd om nieuwsanker te worden. Ze dacht aanvankelijk tien jaar anker te zijn, maar het werden er 24.

"Ik ben de langstzittende vrouwelijke nieuwsanker bij VTM. Al had 25 jaar nog mooier geweest om in schoonheid af te ronden", bedenkt Birgit zich in Story. Vorig jaar stopte Birgit als nieuwsanker. Dat was een besluit van VTM.

"Toen ik te horen kreeg dat er andere plannen met me waren dan het 'VTM Nieuws', was dat toch wel even slikken", geeft Birgit toe. Wel was meteen duidelijk dat de zender Birgit absoluut niet kwijt wilde.

Birgit werkt nu aan 'Telefacts (Zomer)' en 'Het Vakantiehuis', geeft presentatieopleidingen en blijft het gezicht van 'Rode Neuzen Dag'. "Ik was mijn werk als nieuwsanker nog lang niet beu, maar deze wending in mijn carrière geeft me wel nieuwe zuurstof", besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.