VTM

Bevestigt hoofdverdachte Leeuw deelname aan 'The Masked Singer'? "Dat is wel een goed punt"

door: COS
Leeuw The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag is er een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. We horen de overgebleven zeven figuren dan eindelijk opnieuw zingen na een Rode Duivels-pauze.

Het zou wel kunnen dat we Leeuw uit 'The Masked Singer' vorige week wél hebben horen zingen. Hoofdverdachte Maksim Stojanac bracht vorige week namelijk zijn nieuwe single 'Onder Invloed' uit.

Maksim krijgt van heel veel mensen te horen dat hij hun hoofdverdachte is bij Leeuw. "Ik snap waarom mensen zeggen dat dat op mij lijkt", zegt hij aan HLN Showbits. Vooral qua zang dan. "De Leeuw zingt, vind ik, wel heel mooi, maar de moves... dat zou ik nooit kunnen, denk ik. Echt niet."

Zelfs zijn vrienden denken dat hij het is. "Al mijn vrienden bellen mij en zeggen van: 'Maksim, als jij dat bent, echt waar... ik maak je kapot.' En dan zeg ik altijd: 'Waarom zou ik ooit in een roze leeuwenpak zingen? Dat kan ik niet zijn.'

Als je ziet wat 'The Masked Singer' '#LikeMe'-collega Camille heeft opgeleverd, dan zou dat natuurlijk wel een goede reden kunnen zijn. "Dat is misschien wel waar. Daar heb je wel een goed punt", besluit Maksim bij Showbits.