'Bestemming X'-winnaar Gino neemt geen blad voor de mond: "Middelvinger naar de makers van 'De Mol'"
COS
'Bestemming X'-winnaar Gino neemt geen blad voor de mond: "Middelvinger naar de makers van 'De Mol'"
Foto: VTM

Afgelopen voorjaar was er bij VTM het gloednieuwe programma 'Bestemming X'. Het programma was een groot succes. Het verbaast dan ook niet dat er een tweede seizoen komt.

Het was Gino die zich na een tocht van 6043 kilometer doorheen 7 Europese landen tot de allereerste winnaar van 'Bestemming X' mocht kornen. Hij kon presentator Kevin Janssens als eerste vinden op 'bestemming X'. Hij won een geldprijs van 50.000 euro.

"Het was een fantastische ervaring. Ik had nooit gedacht dat ik zo ver zou geraken, maar ik heb altijd gezegd dat ik mijn vel duur zou verkopen. En nu ben ik dus de gelukkige, wauw!", klonk het na overwinning bij een geëmotioneerde Gino.

"Mijn overwinning is ook een beetje een middelvinger naar de makers van 'De Mol'", zegt Gino in Humo. "Ik heb me in het verleden twee keer ingeschreven voor dat programma en ben telkens uitgenodigd voor de casting, maar ik kwam uiteindelijk niet in aanmerking."

"Bij 'Bestemming X' zagen ze me wel direct zitten. Ik vroeg één van de makers waarom ze mij uitgekozen hadden. Hij zei: 'Om je spontaniteit, maar vooral voor die kop van jou.'", aldus Gino in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.