Belaagster heeft boodschap voor Julie Van den Steen: “Niet met slechte bedoelingen”
COS
Belaagster heeft boodschap voor Julie Van den Steen: “Niet met slechte bedoelingen”
Foto: VTM

Een week nadat Julie Van den Steen stopte bij MNM kreeg ze te maken met die aparte gevallen van stalking. De stalkers moesten donderdag voor de rechtbank verschijnen.

Deze week heeft Sam Bettens het over het (gebrek aan) effect van de hormonen op z’n stem. Sam onthult dat zijn stem een van de redenen was waarom hij lange tijd twijfelde om aan de transitie van vrouw naar man te beginnen. “De gedachte dat ik m’n zangstem kon verliezen, maakte me bang”, geeft de K’s Choice-muzikant grif toe.

“De meeste transgenders kunnen niet wachten tot hun stem verandert, maar voor mij snijdt het mes aan twee kanten. Aan de ene kant haat ik het dat mensen ervan uitgaan dat ik vrouw ben omwille van mijn stem, maar aan de andere kant leef ik van mijn zangstem.”

In de reacties onder zijn video’s  laten fans weten dat ze wel al verschil horen in de stem van de zanger, maar hijzelf merkt het verschil niet op. Hij voelt zich nu wat gevangen tussen twee vuren, want hij wil dat z’n stem mannelijker klinkt zonder dat z’n zangstem daarvoor moet inboeten aan bereik. “Maar wat als mijn stem nooit verandert?” De zanger beseft dat alleen de tijd raad zal bieden bij dit vraagstuk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.