Bekende voormalige ‘Familie’-actrice wil onenightstand met Tom Waes
Bekende voormalige ‘Familie’-actrice wil onenightstand met Tom Waes
Foto: Photonews

Tom Waes weet het wellicht zelf nog niet, maar een bekende voormalige ‘Familie’-actrice zou er niets op tegen hebben om eens een nachtje met hem door te brengen. Tijdens een aflevering van ‘Drag Talk’ deelt de actrice haar fantasie.

Tijdens het online programma van stylist Jani vertelt actrice Jacky Lafon met wie ze graag eens een onenightstand zou hebben. De voormalige ‘Familie’-actrice heeft nog nooit een onenightstand geprobeerd in haar leven, maar ze moet niet lang nadenken over haar antwoord.

“Het zijn er veel. Maar als ik zou mogen kiezen, maar hij is veel te jong voor mij, zou ik voor Tom Waes gaan. Dat is een man met zo een charisma, met alles erop en eraan. Dat is zo een man die me altijd fascineert en boeit. Als ik naar zijn programma’s kijk dan denk ik elke keer van: 'Als, kom er eens uit, Waeske.' Ik zou vragen of hij een week blijft”, biecht Jacky op.

Ondertussen is Jacky opnieuw verliefd. Over haar nieuwe liefde wil ze voorlopig nog niet veel kwijt. Na enkele mislukte relaties in het verleden heeft ze dus terug het liefdesgeluk mogen ontdekken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.