Bekende Vlaming neemt het op voor Sean Dhondt: “Heel moedig van hem”
COS
Bekende Vlaming neemt het op voor Sean Dhondt: “Heel moedig van hem”
Foto: Photonews

Het schandaal over de gelekte naaktfoto’s van drie mannelijke BV’s schokte velen. Ook andere BV’s hebben uiteenlopende meningen over de situatie.

Dina Tersago kent Sean Dhondt en echtgenote Allison persoonlijk en kan zich voorstellen dat hun privéleven nu “één grote puinhoop” is. “Dit is iets wat ze zelf moeten uitzoeken, maar ik wou hen toch een hart onder de riem steken”, zegt Dina aan Dag Allemaal.

Sean plaatste onlangs een verontschuldiging gericht naar zijn vrouw op sociale media. Hij kreeg daarvoor veel kritiek te verduren. “Ik vind het heel moedig van Sean dat hij dit bericht gepost heeft. Ik zag dat er heel veel negatieve reacties op kwamen, maar Sean is bereid om die te incasseren om Allison uit de wind te zetten.”

“Hij beseft dat hij iemand gekwetst heeft en wil dat ook gewoon tonen en zeggen, dat maakt hem heel menselijk”, vindt Dina. “Ik denk dat je op zo’n moment niet meer weet wat je nog moet doen om je leven bij elkaar te houden. Hopelijk kunnen ze dit onder elkaar uitklaren en wordt degene die deze beelden heeft verspreid vlug terechtgewezen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.