Bekend tv-gezicht mysterieus over 'The Masked Singer'-deelname: "Je bent het erger aan het maken"
COS

Danira Boukhriss Terekssidis treedt donderdagavond voor de vierde keer aan in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Ze is al zeker van een plekje in de finaleweken.

Deze week kreeg Danira Boukhriss een opvallende fotoronde voorgeschoteld. Ze moest hits uit de jaren 90 zingen. Negen van de tien kon ze er al zingend raden. "Indrukwekkende prestatie. Heel goed gezongen", klonk het bij Erik Van Looy. "Fantastisch, Danira. Ze gaan je vragen voor 'The Masked Singer', hè."

Het blijft vervolgens verdacht stil bij een glimlachende Danira. Bart en Erik trekken meteen hun conclusie "Nee, nee, nee. Ik was aan het nadenken... Nee, nee. Ik ga dat...", klinkt het aarzelend. "Je bent het erger aan het maken, denk ik", merkt Gilles De Coster op.

"Nee, nee. Ik was gewoon aan het nadenken dat ik het jammer vond dat Shakira er niet bij was. Want die kan ik ook goed nadoen." Horen we Danira binnenkort opduiken in het derde seizoen van 'The Masked Singer'? Het zou misschien iets té voorspelbaar zijn, nadat ze vorig jaar een van de hoofdverdachten was.

Meer nieuws

Meer nieuws

.