The Masked Singer Beelden doen 'The Masked Singer'-fans knoop doorhakken over Champignon: "Nu is het bevestigd!"
COS
Beelden doen 'The Masked Singer'-fans knoop doorhakken over Champignon: "Nu is het bevestigd!"
Foto: VTM

Vrijdag is het eindelijk zover! In de grote finale van 'The Masked Singer' zullen we eindelijk weten wie Champignon, Tovenaar en Raaf zijn.

Niet één maar drie ontmaskeringen mogen we vrijdag verwachten in 'The Masked Singer'. Jens Dendoncker mag nog drie keer dé vraag stellen: 'Wie ben jij echt?'. In een preview voor vrijdag krijgen we alvast de reacties van de speurders bij één van de ontmaskeringen te zien.

"We hebben het sowieso allemaal fout", zegt Karen Damen. "Weeral allemaal mis", zegt ook Tine Embrechts. Aangezien de speurders vooral bij Champignon nog met de meeste twijfels zitten, gaan we ervan uit dat de reacties bij zijn ontmaskering horen.

"Oh My God!", roept Julie Van den Steen. Ook de mond van Bart Cannaerts valt open. Karen staat recht en grijpt met haar handen naar haar hoofd. "Dat kan niet! Dat kan niet!", roept ze. Voor veel fans een laatste bevestiging van zijn identiteit.

"Zal de grootste verrassing zijn, totaal iemand die ze nog niet genoemd hebben!", zegt een fan. "Nu is het bevestigd dat Champignon Miguel Wiels is en ze had hem niet heeft herkend", klinkt het. "Aan Karen haar reactie te zien gaat het sowieso Miguel zijn!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.