Beau, zoon van Staf Coppens, erg onzeker: "Ik schaam mij daar bijna voor"
COS
Beau, zoon van Staf Coppens, erg onzeker: "Ik schaam mij daar bijna voor"
Foto: VTM

De familie Coppens trok onlangs naar Berlijn. Daar vond een kamp rond kunstschaatsen en 'paarrijden' plaats. Beau en Nora Coppens namen deel aan het kamp.

Voor Beau en Nora Coppens was het best spannend, want mensen van overal ter wereld kwamen naar het kamp. "Ben trots op deze kanjers en hun coach", schrijft Staf Coppens bij een filmpje van de ervaring op Instagram.

"Het is zo mooi om Beau en Nora dat te zien doen, dat ik dat heb mogen doorgeven", vertelt Monique. "En zij hebben nu die kans om te paarrijden en dat is eigenlijk iets wat ik vanaf mijn dertiende wilde doen, maar helaas waren er geen jongens beschikbaar."

Klein

Beau merkt op het kamp dat hij de kleinste is en dat vindt hij heel irritant. "Ik schaam mij daar bijna voor en ik vind dat echt niet leuk. Ik weet zelf ook wel dat ik klein ben", klinkt het terneergeslagen bij Beau.

"Hij is klein, maar eigenlijk echt heel sterk", steekt Nora hem meteen een hart onder de riem. "Al die jongens zijn al volgroeid en ik niet, ik heb amper spieren", blijft het somber klinken bij Beau. "Jij hebt keiveel spieren, Beau! Komaan!"

Ook in de reacties mag Beau op veel steun rekenen. Hij hoeft zich nergens voor te schamen. "Je bent nu misschien gefrustreerd dat je nog klein bent, maar je bent zoveel meer dan je gestalte! Je bent onwijs goed en zal met de jaren nog zoveel beter worden! Dus kop op en shine", klinkt het.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/tv/CcP3jhRFIYG/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.