Bart Kaëll trekt harde conclusie: “Ze worden zwaar onderbetaald en krijgen geen steun van hun directie”
PMN
Bart Kaëll trekt harde conclusie: “Ze  worden zwaar onderbetaald en krijgen geen steun van hun directie”
Foto: Photonews

Bart Kaëll gaat samen met zijn partner Luc Appermont de quiz ‘Waagstuk’ nieuw leven inblazen voor radiozender Joe. Daar start volgende week de top 500 van de nineties. Voor de gelegenheid wordt de quiz omgedoopt tot ‘De Plaagquiz.’

Jan Verheyen en Lien Willaert delen al twintig jaar een passie voor elkaar én voor de film. Sinds kort mogen ze zich bovendien een echt regisseurskoppel noemen. Ze hebben voor het eerst samen een film geregisseerd: ‘Red Sandra’. In ‘Vandaag’ vertelden ze tegen Danira Boukhriss hoe ze het delen van de regiestoel ervaarden, en dat hun dochter openlijk vreesde voor het einde van hun huwelijk.

“We zitten hier nog samen, dat is al een enorme meevaller. Onze dochter maakte zich daar wel zorgen over, ze vroeg in het begin altijd of we nog samen waren”, klinkt het. Hun dochter Anna vreesde namelijk dat haar ouders de samenwerking niet zouden overleven als koppel. “Zij kent ons allebei als koppige mensen, dus zij was echt bezorgd. Ze vroeg zich af hoe dat ging gaan op de set.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.