The Masked Singer Bart Cannaerts ging ver als Cycloop in 'The Masked Singer': "Gelukkig is mijn dochter toen niet binnengekomen"
COS
Bart Cannaerts ging ver als Cycloop in 'The Masked Singer': "Gelukkig is mijn dochter toen niet binnengekomen"
Foto: VTM

Na Erik Van Looy vorige week moest deze week nog een 'De Slimste Mens'-gezicht 'The Masked Singer' verlaten. Vanonder het bloedhete masker van Cycloop verscheen plots Bart Cannaerts.

In 'Behind The Mask' zien we hoe Bart Cannaerts zijn 'The Masked Singer'-avontuur heeft beleefd. Tijdens zijn eerste optreden kan hij zijn zenuwen niet verbergen voor de camera's. "Wat ik hier voelde was een soort stress die ik niet kende. Zo’n emoties heb ik nog nooit ervaren", zegt Bart.

Voor de tweede show probeerde Bart zich nog iets beter voor te bereiden. "Om het goed warm te krijgen en het gevoel op het podium na te bootsen trok ik 2 truien en 2 jassen aan", zegt Bart. Hij onthulde na zijn ontmaskering dat er een temperatuur van 56°C was gemeten.

Bart ging dus nog wat verder. "Ik bond een handdoek rond mijn gezicht zodat dat heel benepen en claustrofobisch aanvoelde. Dan nog mijn fietshelm en daarover mijn capuchon. Alleen door zo te oefenen kon ik me écht voorbereiden op wat er te gebeuren stond."

"Gelukkig is mijn dochter nooit de kamer binnengekomen, die zou zich wel een paar hoedjes geschrokken hebben door dat rare wezen te zien. Dat is wat 'The Masked Singer' met een mens doet. Dat soort waanzin zit je dan thuis in je bureau te doen. En ik ga het nog missen ook", besluit Bart Cannaerts.

'Behind The Mask', nu al te zien op VTM GO en woensdag 2 februari om 20.35 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.