The Masked Singer Bart Cannaerts gaat volledig de mist in bij 'The Masked Singer': "Ik heb het verraden"
COS
Bart Cannaerts gaat volledig de mist in bij 'The Masked Singer': "Ik heb het verraden"
Foto: VTM

Bart Cannaerts vervoegde dit seizoen het speurdersteam van 'The Masked Singer'. Vorig jaar deed hij zelf mee als Cycloop.

Bart Cannaerts mocht al een paar afleveringen achter de speurdersdesk zitten. Hoewel hij door 'The Masked Singer'-fans geprezen omwille van zijn goede ideeën, had hij het verrassend genoeg nog geen enkele keer bij het rechte eind.

Bart was erbij toen Herman Verbruggen, oftewel Marc uit 'FC De Kampioenen', naar huis moest. In de tweede aflevering zat Bart ook in het panel. Hij vergat toen wel even de geheimhouding van het programma.

"Aflevering twee nemen we op en Jens vraagt aan mij: 'Hoe was je eerste aflevering?' En ik zeg: 'Ja, ik vond het heel leuk. Maar ik vond het wel heel erg voor Marc.'", vertelt Bart in de podcast 'Achter De Schermen'.

"En het blijft stil in de zaal, want niemand in de zaal wist natuurlijk wie er al was uitgegaan, want dat is op voorhand opgenomen. Dus ik verraadde het, maar ik had dat niet door."

Zich nog steeds van geen kwaad bewust, bedenkt Bart zich: die heet helemaal niet Marc. "Dus ik zeg: 'Nee, ik bedoel Herman natuurlijk.' Waardoor zeker heel het publiek wist: ah, die is eruit gegaan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.