Bart Cannaerts enorm verrast vlak voor 'The Masked Singer': "Hij heeft zich versproken"
COS
Bart Cannaerts enorm verrast vlak voor 'The Masked Singer': "Hij heeft zich versproken"
Foto: VTM

We hebben er lang naar uitgekeken, maar vanaf vrijdag 3 februari is het zover: het derde seizoen van 'The Masked Singer' gaat eindelijk van start.

'The Masked Singer' zal er een beetje anders uitzien. We weten natuurlijk dat Niels Destadsbader de zender en het programma heeft verlaten. Jens Dendoncker zal de presentatie dit seizoen voor zijn rekening nemen.

In het speurdersteam moeten we afscheid nemen van enkele gezichten, maar mogen we er ook verwelkomen. Tine Embrechts en Bart Cannaerts, vorig jaar nog Flamme Fatale en Cycloop, komen het team versterken.

Bart blijkt al een stapje voor de hebben. "Er is dus... Ik ga natuurlijk geen namen noemen. Maar er is één iemand waarvan ik denk dat die zich een klein beetje versproken heeft", verklapt Bart aan HLN Showbits.

"Dus ik heb één naam waarvan ik denk dat de kans heel groot is dat die, dat hij of zij meedoet. Ik ga het toch zeggen: het was een man. Die wist niet dat ik speurder was en die dacht mogelijks van: die heeft ook meegedaan. En die heeft zich, denk ik, versproken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.