Ayse & Lorenzo van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’: “Werken meer dan 80 uur per week”
Ayse Korkmaz en Lorenzo Blom wonnen onlangs het eerste seizoen van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ op
VTM
Ze zijn op die manier opeens 50.000 euro rijker. Op termijn willen ze dat bedrag investeren in een restaurant. “We zijn van plan een restaurant met Turkse keuken te openen, maar corona steekt daar natuurlijk een stokje voor”, vertelt Lorenzo in Story.
“Binnenkort zullen we onze zoektocht naar een geschikt pand starten. Intussen bieden we op regelmatige basis een takeaway-formule aan. We hebben zowat ons hele huis omgebouwd tot een industriële keuken”, zegt de kok.
Lorenzo en Ayse hebben het erg druk, aangezien ze hun fulltimejobs combineren met hun takeaway-formule. “Vaak werken we meer dan tachtig uur per week. Toch vinden we elke dag de drive om er weer tegenaan te gaan, mede dankzij de positieve feedback”, aldus Lorenzo.