Astrid Coppens moet iets bekennen: "Werd ik pas gewaar toen ik op de set stond"
COS
Astrid Coppens moet iets bekennen: "Werd ik pas gewaar toen ik op de set stond"
Foto: VTM

Op 7 februari start bij VTM het gloednieuwe programma 'De Verraders'. Daarin wagen achttien bekende Vlamingen zich aan een psychologisch spel van leugens en verraad.

Wie we als 'verrader' of 'bondgenoot' aan het werk zullen zien in 'De Verraders' is Astrid Coppens. Op een occasionele tv-verschijning na, is het al sinds 2017 geleden dat we Astrid nog op televisie zagen. Ze was toen te zien in haar realityreeks 'Astrid'.

Toen Astrid haar partner Bram Coppens ontmoette en ze aan een gezinnetje begonnen, maakte Astrid de beslissing om uit de tv-spotlights te verdwijnen. De vraag naar een nieuwe realityreeks kreeg de modeontwerpster al van verschillende zenders. Toehappen deed ze tot nu toe nog niet.

Al lijkt daar misschien toch verandering in te kunnen komen. "Ik moet bekennen dat ik de camera's wel een beetje gemist heb. Dat werd ik pas gewaar toen ik op de set stond", bekent Astrid in Het Nieuwsblad.

"Niet iedereen is zo'n omgeving gewend, terwijl ik me als een vis in het water voelde", zegt Astrid. "Ik sluit niets uit, maar ik zal het voor alle zenders nog een herhalen: je hebt écht een héél goed idee nodig", besluit Astrid in de krant.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.