Aster Nzeyimana zwijgt niet langer over onderhandelingen met VTM: "Niet gemakkelijk"
STG
Aster Nzeyimana zwijgt niet langer over onderhandelingen met VTM: "Niet gemakkelijk"
Foto: VTM

Vorige week wist Aster Nzeyimana iedereen te verbazen. Het sportanker maakt binnenkort zijn overstap van VRT naar VTM. Eén week na de aankondiging klapt hij uit de biecht over de onderhandelingen.

De overstap van Aster Nzeyimana is een veelbesproken onderwerp. Heel wat stemmen denken dan ook de echte reden te kennen: het financiële luik. Een argument dat hij wel vaker te horen kreeg, zo blijkt uit een reactie in de HLN-podcast 'De Mediawatchers'.

"Ik ben zeer tevreden dat iedereen het nu weet en dat iedereen zich sportief gedragen heeft", begint Aster. Het ligt gevoelig wanneer je na negen jaar een werkgever verlaat waar ik alle kansen heb gekregen en enorm veel plezier heb gehad. Ik kan begrijpen dat de teleurstelling misschien is omgeslagen in iets anders."

Achter de schermen is Aster goed bevriend met Davy Parmentier, creatief directeur bij VTM. "Het is een extra pluspunt als zij met je komen praten. Ik heb veel respect voor hen op menselijk vlak, maar wanneer we dan samen aan tafel zitten, is dat wel bijzonder. Het gaat om zo'n serieuze zaak dat de knop snel werd omgedraaid," besluit Aster.

Meer nieuws

Meer nieuws

.