Lisa Anouck Luyten doet verrassende bekentenis over haar rol in telenovelle 'Lisa'
COS
Anouck Luyten doet verrassende bekentenis over haar rol in telenovelle 'Lisa'
Foto: VTM

Kijkers van 'Lisa' moeten tot na de zomervakantie wachten op het vervolg van de telenovelle. Net als 'Familie' en 'Thuis' kreeg de reeks een zomerstop.

'Lisa' eindigde vorige week met een hartverscheurende cliffhanger. Lisa lijkt eindelijk de moed te hebben verzameld om haar gevoelens op te biechten, maar daar steekt halfzus Katja een stokje voor.

Katja trok immers naar Las Vegas met Jonas. Daar zijn ze in het huwelijksbootje gestapt. Het is niet de eerste keer dat Katja een vuile streek uithaalt. Dat zorgde op sociale media al voor verontwaardigde reacties.

Het had echter zomaar gekund dat Anouck Luyten, die in de huid van Katja kruipt, geen slechterik was. "Ik ben blij dat ik de rol van Katja heb gekregen, want ik had ook een gooi gedaan naar die van Lisa", onthult Anouck in TV Familie.

Anouck had achteraf echter niet willen ruilen met Tinne Oltmans. "Dat venijnige en alle andere kantjes van Katja spraken me net iets meer aan. Ook de verhaallijn over chantage met Bert Verbeke was de max."

Meer nieuws

Meer nieuws

.