Anouchka uit 'Boer zkt Vrouw' nóg eens afgewezen door Michiel: "Hij weigert"
LHX
Anouchka uit 'Boer zkt Vrouw' nóg eens afgewezen door Michiel: "Hij weigert"
Foto: VTM

'Boer zkt Vrouw' loopt op zijn einde, en er moesten in de aflevering van zondagavond dan ook enkele moeilijke beslissingen genomen worden. Boer Michiel koos voor de 23-jarige Rune.

Michiels keuze voor Rune was minder goed nieuws voor Anouchka. Zij werd tot haar grote spijt naar huis gestuurd. Voor haar was het een erg pijnlijk moment.

Ze vertrok zelfs zonder afscheid te nemen van Michiel en Rune. "Toen hij haar naam afriep als zijn uitverkorene vloog ze meteen in z'n armen", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. "Ik hoopte dat ze mij eerste een knuffel zou geven. Dat wilde ze achteraf wel doen, maar voor mij voelde dat te laat."

Hoewel ze vrede heeft met Michiels beslissing, heeft ze met hem vandaag geen contact meer. "Hij weigert zelfs m'n vriendschapsverzoeken te aanvaarden op sociale media", onthult ze. "Nu ja, hij is ook niet echt actief op Facebook of Instagram en is daar niet zo mee bezig."

Rune hoort ze wél nog. "We zijn zelfs goede vriendinnen", klinkt het. Een vriend heeft ze daarentegen nog niet. "Momenteel blijf ik liever een tijdje single. Ik krijg veel vriendschapsverzoeken, maar daten hoeft nu niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.