Anne De Baetzelier doet verrassende uitspraak over echtgenoot Patrick: "In vorig leven al samen geweest"
COS
Anne De Baetzelier doet verrassende uitspraak over echtgenoot Patrick: "In vorig leven al samen geweest"
Foto: Photonews

Deze zomer zien we Anne De Baetzelier opnieuw in 'Tien Om Te Zien'. Het programma keerde in 2021 na dertien jaar terug met naast Anne ook Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Eén jaar nadat Anne De Baetzelier voor het eerst in 'Tien Om Te Zien' trouwde de presentatrice met Patrick. Ze zijn intussen al 32 jaar getrouwd. Anne noemt Patrick haar zielemaatje

Ze hebben moeilijke periodes gekend. Zo verloren ze zelfs bijna een van hun kinderen. "We zijn overal doorgesparteld. Vandaag hebben wij geen woorden meer nodig om elkaar te begrijpen", zegt Anne in Het Laatste Nieuws.

Bourgoisie en stalknecht

"In een vorig leven zijn wij trouwens ooit al kort samen geweest", verrast Anne in de krant. "Ik geloof heel sterk in reïncarnatie en tijdens verschillende meditaties heb ik ons verleden gezien."

"Het was een verboden liefde: ik een jonge vrouw uit de bourgoisie, hij een stalknecht en ik werd zwanger van hem. Ons kind hebben ze afgenomen en mij hebben ze in een kerker opgesloten, waar ik wegkwijnde van verdriet."

Anne voelde dat die beelden echt waren, maar bewijzen heeft ze natuurlijk niet. Wel weet ze één ding zeker: het is geen toeval dat ze samen is met Patrick. "Want toeval bestaat niet", aldus Anne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.