Anne De Baetzelier bijzonder scherp voor VRT 1: "Hoe belachelijk is dat niet?"
COS
Anne De Baetzelier bijzonder scherp voor VRT 1: "Hoe belachelijk is dat niet?"
Foto: VTM

Anne De Baetzelier zien we deze zomer weer in een nieuw seizoen van 'Tien Om Te Zien'. Anne zorgt met Willy Sommers voor het vleugje nostalgie naast Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Anne De Baetzelier is met haar 58 lentes deze zomer meteen de oudste vrouwelijke presentatrice van een entertainmentprogramma. Dat zegt volgens Anne niet veel goeds over onze Vlaamse zenders.

"Er is gewoon geen haar veranderd sinds ik eind jaren tachtig ben begonnen", zegt Anne in Het Laatste Nieuws. "Mannen mogen kaal en met een bierbuikje op tv, een vrouw moet bij wijze van spreken al voor haar job beginnen vrezen wanneer de eerste rimpel opduikt. Waar slaat dat op?"

In het najaar mogen we ons verwachten aan een revival van 'De Droomfabriek'. Mét Bart Peeters, maar zonder Sabine De Vos of Rani De Coninck. De 22-jarige Gloria Monserez neemt het plekje naast Bart in.

"Niks tegen Gloria Monserez, maar hoe belachelijk is dat niet?", vindt Anne. "Ik heb Sabine De Vos nog ontmoet op de 'Kastaars' in januari. Zij presenteert net zoals ik geregeld events, dus ze zou dat zeker nog kunnen. En ze ziet er ook nog altijd geweldig uit. Maar neen, dus."

Meer nieuws

Meer nieuws

.