Andy Peelman ziet zich genoodzaakt tot drastisch besluit: "Boomerang die terugkeert in m'n gezicht"
COS
Andy Peelman ziet zich genoodzaakt tot drastisch besluit: "Boomerang die terugkeert in m'n gezicht"
Foto: VTM

Andy Peelman en zijn echtgenote namen een jaar geleden een drastisch besluit. Ze zouden van Haaltert naar Ninove verhuizen in 2023.

Andy Peelman komt al sinds 2014 op televisie. De afgelopen jaren werd hij steeds populairder en was hij ook als presentator te zien. Zijn televisiecarrière is Andy gestart met een "naïef enthousiasme".

"Geen mens verwittigt je voor de gevolgen. Niet voor de voordelen, maar ook niet voor de nadelen", zegt Andy in Het Laatste Nieuws. "Mijn kracht is dat ik gewoon 'den Andy' ben. Ik ben toegankelijk en vlot benaderbaar maar dat is een boomerang die terugkeert in m'n gezicht."

Andy wordt voortdurend aangesproken voor foto's en ze komen zelfs aanbellen aan zijn huis. "En dat is niet altijd even fijn. Om die reden zijn wij verhuisd. We zijn nu aan het bouwen, ik heb thuis gewoon heel erg veel nood aan rust."

"Ik denk, als je Koen Wauters bent, dat het anders is. Dan heb je meer status. Aan de deur van Koen Wauters gaan mensen volgens mij niet bellen. Maar bij mij dus wel. Omdat ik die gewone Vlaming ben die toevallig tv mag maken", aldus Andy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.