Andy Peelman vindt het vreselijk hoe collega’s zich gedragen: “Zelf gruwel ik daarvan”
COS
Andy Peelman vindt het vreselijk hoe collega’s zich gedragen: “Zelf gruwel ik daarvan”
Foto: Photonews

Andy Peelman presenteert sinds kort het gloednieuwe programma ‘Ze Zeggen Dat’. Dat doet hij aan de zijde van Dina Tersago.

“Ik heb toen het roer overgenomen van Tjops, die vorige zomer op sterven na dood was", zegt Karel. "Ik heb een foodtruck gekocht met mijn spaarcenten en ik heb Tjops weer op de kaart gezet. En plots wil Birger nu een deel van mijn winst, ook al heeft hij er niet voor gewerkt. Ik was er kapot van toen er plots een brief van een advocaat in mijn bus zat. Dat onze vriendschap na 24 jaar zo moet eindigen is bijzonder jammer."

Bij Birger horen we een ander verhaal. “Ik heb de naam en het concept samen met Karel opgestart”, vertelt hij in de Krant Van West-Vlaanderen. “Als Karel ervoor kiest om alleen verder te doen, dan lijkt het me logisch dat daar iets tegenover staat. Aanvankelijk hebben we gepoogd om onder elkaar tot een overeenkomst te komen, maar dat is niet gelukt en uiteindelijk werden er advocaten bijgehaald. Ik heb een financieel voorstel gekregen, maar dat was belachelijk laag. Bovendien staat het depotrecht voor de naam Tjops nog steeds op mijn naam. Karel rijdt rond onder de vlag van Tjops, maar dat mag hij niet doen.”

Karel beweert dan weer dat Birger pas zes maanden nadat hij uit de zaak was gestapt de naam ‘Tjops’ heeft laten registreren op zijn naam. De zaak werd woensdag ingeleid voor de rechtbank van koophandel. Wie van de twee het uiteindelijk haalt, valt af te wachten. Waarschijnlijk zal de uitspraak pas voor na nieuwjaar zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.