VTM

Andy Peelman vindt het vreselijk hoe collega’s zich gedragen: “Zelf gruwel ik daarvan”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Andy Peelman presenteert sinds kort het gloednieuwe programma ‘Ze Zeggen Dat’. Dat doet hij aan de zijde van Dina Tersago.

In ‘Ze Zeggen Dat’ ontkrachten of bevestigen Andy en Dina verschillende clichés. In Het Nieuwsblad geeft Andy een antwoord op de stelling: ‘ze zeggen dat agenten thuis niks te zeggen hebben’. “Waarom denk je dat ik altijd zo’n grote mond opzet? Thuis heb ik niks te vertellen” lacht hij.

Volgens Andy, die zelf al zestien jaar agent is, lopen er agenten rond die zich heel wat voelen omdat ze een uniform dragen. “Zelf gruwel ik van die manier van denken”, geeft hij aan.

Rode lap

“Een voorbeeld: ooit hield ik met een collega een auto tegen. Ik vroeg de bestuurder om zijn motorkap te openen, zodat we het chassisnummer konden controleren. Waarop hij al lachend antwoordde: ‘Kan je dan straks ook eens naar mijn oliepeil kijken?’”

Andy vond dat best geestig. “Maar bij mijn collega werkte het als een rode lap op een stier. Hij begon tegen die mens te foeteren dat het geen naam had. Dat vind ik jammer”, aldus Andy.

De derde aflevering van 'Ze Zeggen Dat' kan je vanavond om 20u40 bij VTM bekijken.