Andy Peelman onder vuur nadat hij pijnlijke boodschap verkondigt
COS
Andy Peelman onder vuur nadat hij pijnlijke boodschap verkondigt
Foto: VTM

'Een Echte Job' is vanaf maandag 16 januari al toe aan een derde seizoen op VTM. Vijf nieuwe BV's gaan stage lopen als verpleegkundigen.

An Lemmens, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Andy Peelman en Sarah Mouhamou besloten dit seizoen de uitdaging aan te gaan. Op Instagram blikte An alvast met een goed gevoel terug op de opnames.

"Eventjes krop in de keel toen ik hoorde dat ik op de afdeling pediatrie terechtkwam", schrijft An. "Ik ga nog niet te veel verklappen van wat ik allemaal beleefd heb, daarvoor moet je kijken, maar wát een waardevolle en intense ervaring."

"Oh maar jij gaat dat zonder enige twijfels zo goed doen", klinkt het in de reacties. "Je bent een hartverwarmende persoon, zorgzaam voor zowel de mensen als dieren." En: "Je zult het ongetwijfeld zeer goed doen!"

"Je klinkt in ieder geval heel wat positiever dan Andy Peelman gisteren op Qmusic: 'Pipi, kaka en andere lichaamssappen... Niks voor mij.'", zegt een andere volger. "Het programma heeft net als doel met een ruimere blik naar de zorg te doen kijken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.