Andy Peelman na zijn deelname aan ‘The Masked Singer’: “Dat wilde ik absoluut niet”
COS
Andy Peelman na zijn deelname aan ‘The Masked Singer’: “Dat wilde ik absoluut niet”
Foto: Photonews

Als vierde kandidaat moest Andy Peelman afgelopen vrijdag ‘The Masked Singer’ verlaten. Achteraf bekeken is hij erg trots op zijn prestaties.

In ‘Gina & Chantal’ zien we Nathalie Meskens nog eens in een serieuze rol. “Ik vond dat de max. Heel de opnameperiode was best wel pittig, want ik zat toen midden in mijn echtscheiding. Mogelijk heb ik die emotie en dat verdriet zelfs gebruikt, om het getormenteerde van Chantal neer te zetten. Ik was op de set gelukkig omringd door de liefste mensen”, vertelt Nathalie.

“Mijn echtscheiding voelde in het begin als een heel groot falen, maar dat gevoel is intussen weg. Want waarom zou je niet mogen falen in het leven? In een relatie ben je bovendien niet alleen. Je hebt niet alles in de hand. Je bent allebei voor vijftig procent verantwoordelijk. Van falen kan je leren, en soms heb je dat nodig. Hoe heftig, hoe verschrikkelijk en verdrietig mijn echtscheiding ook was, het heeft mij op een ander niveau gebracht, als mens. En daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. Want natuurlijk kost het tijd om dat in te zien", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.