Andy Peelman met verstomming geslagen na flater Davy Gilles: "Hoe kan je dit nu missen?"
COS
Andy Peelman met verstomming geslagen na flater Davy Gilles: "Hoe kan je dit nu missen?"
Foto: VTM

Van maandag 4 juli tot donderdag 7 juli trotseert een verse lading BV's de hindernissen in 'Spartacus Run'. Die obstakels zijn stijl, hoog, diep, riskant en vooral ook nat. 

Voor Davy Gilles mochten die blijkbaar nog wat groter zijn... Hij duelleert maandag met zijn 'De Romeo's'-collega Gunther Levi. Wanneer Davy aan het laatste obstakel arriveert, gebeurt er iets compleet onverwachts.

"Ik raad je aan om vanaf hier een klein sprintje te trekken zodat je op snelheid bent. Je bent er, het is het laatste", moedigt Andy Peelman Davy nog aan. Maar wat doet Davy? Hij loopt gewoon voorbij De Muur

"Wat gebeurt er hier? Hoe kan je dit nu missen? Hij heeft de ramp aan zich voorbij laten gaan. Ik sta met verstomming aan de grond genageld", verhaspelt Andy nog twee uitdrukkingen, zo erg is hij met verstomming geslagen.

Davy is er zich echt niet van bewust dat hij het obstakel gemist heeft. "Ben ik iets voorbijgelopen? Dat meen je niet! Ben ik er een vergeten of wat? Ik was naar die camera's aan het kijken, ik was daar zo gefocust op", reageert hij achteraf.

"Da's jammer en ik maar lopen. Da's echt stom", klinkt het teleurgesteld. De verwarring komt hem wel duur te staan, want hij moet vijf minuten straftijd incasseren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.