Andy Peelman kwaad op Dina Tersago: "Beloofd dat dit nooit zou gebeuren"
LHX
Andy Peelman kwaad op Dina Tersago: "Beloofd dat dit nooit zou gebeuren"
Foto: VTM

In 'Ze zeggen dat' testen Andy Peelman en Dina Tersago een aantal beweringen. Het gaat er – zeker voor Andy – wel eens spannend aan toe...

In de komende aflevering  van 'Ze zeggen dat' zullen Andy Peelman en Dina Tersago onder andere testen of hypnose echt werkt. Over hypnose wordt wel eens gezegd dat het mensen kan verlossen van fobieën. Andy is daarom de geknipte persoon om het uit te testen: hij is doodsbang voor spinnen.

Wanneer Dina hem onverwacht een doos met enkele spinnen onder zijn neus schuift, springt hij dan ook enkele meters achteruit van het schrikken. "Godverdoeme!", roept hij uit. "Echt waar, ik heb altijd gezegd: niks met spinnen!"

"Nee, dat vind ik echt niet tof", klinkt het. "Zet hier een krokodil, zet hier Dina Tersago, daar heb ik geen schrik van. Ik heb maar voor één ding schrik: die beesten."

Het is voor hem een serieuze vertrouwensbreuk. "Het was me beloofd dat dit nooit zou gebeuren. En het is gebeurd", zegt hij. Dina, die zich ongelofelijk schuldig voelt, verzekert hem dat er geen andere verrassingen komen. "Wat je ook zegt, het boeit niet", antwoordt Andy verontwaardigd. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.