VTM

Andy Peelman krijgt slecht nieuws over zijn hond Barry

door: SLO
Afbeelding bron: VTM

Andy Peelman heeft een erg bijzondere band met zijn huisdier. Barry is een politiehond waar hij onder andere in ‘De Buurtpolitie’ een rol mee vervult.
 

De hond van Andy Peelman is niet alleen zijn huisdier, maar ook collega én allerbeste vriend. De twee kunnen het enorm goed met elkaar vinden. Barry kwam in Andy’s leven toen hij nog maar zes maanden oud was. Ze kennen elkaar dus door en door.

Andy droomde ervan om bij de hondenbrigade te gaan en daarom is hij destijds bij de politie begonnen. “Zo’n job dat doe je niet met een chihuahua”, lacht Andy bij beestig.be, “daarvoor heb je een hond als Barry nodig.” Ook in de VTM-reeks ‘De Buurtpolitie’ blijkt Barry een echt natuurtalent te zijn.

Helaas heeft Andy onlangs wel slecht nieuws gekregen over zijn hond. Zo moest hij geopereerd worden aangezien hij over de poort was geklommen. Vandaag deelde Andy op zijn Instagram het nieuws. Ze zijn vandaag ook op controle geweest om de draadjes eruit te halen, maar die had hij er zelf al uitgehaald. Gelukkig gaat alles terug heel goed met Barry.

Het is natuurlijk ondenkbaar moest Andy ooit afscheid moeten nemen van zijn huisdier. “Ik probeer daar niet aan te denken”, vertelt Andy. “Ik heb wel zijn sperma laten invriezen. Als hij er ooit niet meer is, dan kan ik een zoon van Barry in huis halen. Dat zou ik echt de max vinden!”

Barry, de poltiehond van Andy Peelman, tijdens de operatie
Barry, de politiehond van Andy Peelman, na zijn operatie