VTM

Andy Peelman krijgt bijzondere vraag van VTM: "Gevraagd aan Kürt Rogiers of hij dat goed vond"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Andy Peelman heeft onlangs besloten dat hij niet meer zal terugkeren naar het politiekorps. Met een heleboel projecten voor televisie, een eigen tweedehandskledingwinkel én de komst van zijn tweede dochter heeft Andy zijn handen meer dan vol.

Andy Peelman is momenteel bezig met verschillende projecten voor VTM. Zo wordt een tweede seizoen van 'Andy op Patrouille'. Daarnaast zal Andy ook het nieuwe zomerprogramma 'Spartacus Run' presenteren. Ten slotte neemt hij ook de presentatie van een populair programma over.

Andy wordt de nieuwe presentator van 'Lego Masters' en treedt zo in de voetsporen van Kürt Rogiers. Iets wat Andy een hele eer vindt. "Toen ik de vraag kreeg of ik hem wilde opvolgen, heb ik toch even twee keer adem moeten halen. En heb ik meteen Kürt zelf gebeld met de vraag of hij dat allemaal goed vond", zegt Andy bij HLN.

"De bevestiging dat hij blij was dat ze mij gevraagd hadden, stelde me meteen gerust", verklaart Andy. Toch blijft het een hele uitdaging en is de nodige stress zeker aanwezig. "Het is een grote shiny floor waar deze kleine man zijn ding mag en kan doen. Het is best pittig, maar wel graaf om te doen."