The Masked Singer Andy Peelman kan het niet geloven in 'The Masked Singer': "Wat hebben wij hier wekenlang zitten doen?"
COS
Andy Peelman kan het niet geloven in 'The Masked Singer': "Wat hebben wij hier wekenlang zitten doen?"
Foto: VTM

Na Bart Kaëll en Elodie Ouedraogo krijgt het 'The Masked Singer'-speurderspanel deze week opnieuw versterking van een mystery guest. Het gaat om 'F.C. De Kampioenen'-actrice Ann Tuts.

"Ik heb vorig jaar gekeken en mee geraden", zegt Ann Tuts vrijdag in 'The Masked Singer'. "Ik vond het heel tof en wilde wel eens zien hoe het er achter de schermen aan toegaat."

"Ik denk dat ik een heel goed oog heb voor hoe mensen zich bewegen en stemmen goed kan herkennen." Als er iemand van 'F.C. De Kampioenen' bij is, zal Ann die persoon meteen herkennen.

Met haar kennis van het Grieks lijkt ze bovendien iets op het spoor te zijn over de identiteit van de Robots. Bij het filmpje van Robots valt een Griekse uitspraak op een spiegel op. "Dat wil zeggen 'ken uzelf'. Ik heb Griekse gedaan hé", klinkt het bij Ann.

Ann steekt daarmee meteen een nieuwe theorie af over Robots. De verbazing bij de collega-speurders is groot. "Wat hebben wij hier wekenlang zitten doen? Bel gewoon Ann Tuts!", besluit Andy Peelman.

Zorgt Ann voor een doorbraak? We zien het vrijdag 11 februari om 20.35 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.