Andy Peelman heel eerlijk: “Wil er niet meer op afgerekend te worden”
COS
Andy Peelman heel eerlijk: “Wil er niet meer op afgerekend te worden”
Foto: Medialaan

Andy Peelman werd bekend als agent in ‘De Buurtpolitie’ op VTM. De reeks heeft veel fans, maar er komt ook vaak kritiek op de acteerprestaties.

Binnenkort zien we hoe Frances Lefebure in ‘Make Belgium Great Again’ in tranen uitbarst in een reportage over een rouwkamp. Voor haar was er een persoonlijke link bij dat rouwkamp. “Mijn moeder is gestorven toen ik nog maar 17 was. Drie jaar eerder was ze ziek geworden”, vertelt Frances in Het Laatste Nieuws.

“Ik werd op een rouwkamp gedropt. Toen die blinddoek af ging, zag ik kindjes. Toen zag ik een jongen zitten van een jaar of 10 en vroeg hem waarom hij daar was. 'Ik ben mijn mama verloren', antwoordde hij. Ik zag ineens mijn broertje zitten, die net zo oud was toen onze moeder stierf. Het was heel moeilijk om daar onbewogen bij te blijven."

De dood van haar moeder heeft invloed gehad op hoe ze opgegroeid is als mens. “Ik ben daar als de best mogelijke versie van mezelf uitgekomen. Al heel snel had ik het gevoel: 'Dit is één van de ergste dingen die iemand kan overkomen, maar ik geraak hier wel door, ik heb daar de innerlijke kracht voor. Ik ga daar sterker uitkomen.' En dat bleek ook zo te zijn”, aldus Frances.

Meer nieuws

Meer nieuws

.