Andy Peelman heeft ongewone boodschap voor echtgenote Tine en dochters: "Ik kan dat niet, dan word ik zot"
COS
Andy Peelman heeft ongewone boodschap voor echtgenote Tine en dochters: "Ik kan dat niet, dan word ik zot"
Foto: VTM

Andy Peelman deelde deze week bijzonder leuk nieuws. Hij zal de rol van Kapitein Kibbeling spelen in de nieuwe Sinterklaasfilm.

Voor zijn rol in de nieuwe Sinterklaasfilm vertoefde Andy Peelman een tijdje op Curaçao. Deze week vertrok Andy richting Barcelona om er de première van de film 'Gran Turismo' over de autosport mee te pikken. Recent vertoefde Andy ook al in Spanje, in Alicante.

Andy ging op bezoek bij vrienden die zes maanden per jaar in Spanje wonen. Hij wordt er telkens met open armen ontvangen. Wat opvallend is: Andy is er alleen, zonder zijn vrouw Tine en hun dochters Feline en Lorelie.

"Mijn vrouw is op reis naar Frankrijk met de kinderen. Maar daar is eigenlijk heel weinig te beleven. Maar als ik zeg 'heel weinig', dan is het echt heel weinig. En dat is te weinig voor mij. Ik kan dat niet, twee weken lang. Nee, dan word ik zot", vertelt Andy aan HLN Showbits.

Mijn madam en ik babbelen heel goed en wij gunnen elkaar al wat we willen.

"Mensen begrijpen dat ook niet altijd. Die hebben iets van: allez, zonder zijn vrouw en kinderen en zij zonder haar vent weg. Maar wij zien daar geen graten in. Wij vinden dat fantastisch. Wij communiceren heel goed."

"Mensen zijn daar niet altijd klaar voor. Die zien mij dan hier met andere mensen erbij: 'Zijn vrouw is er niet bij. Zou het wel goed gaan thuis? Oei, wat zou er aan de hand zijn?' Nee, mijn madam en ik babbelen heel goed en wij gunnen elkaar al wat we willen. En dat is fantastisch."

Meer nieuws

Meer nieuws

.