The Masked Singer Andy Peelman geschokt: "Had ik dat op voorhand geweten, dan had iemand anders in pak van Duiveltje moeten kruipen"
COS
Andy Peelman geschokt: "Had ik dat op voorhand geweten, dan had iemand anders in pak van Duiveltje moeten kruipen"
Foto: VTM

'The Masked Singer' is weer elke vrijdag te zien bij VTM. Acht figuren maken op vrijdag 14 januari hun intrede. Later komen er nog vier extra Masked Singers bij.

Karen Damen, Jens Dendoncker en Julie Van den Steen zitten weer in het speurdersteam. Zij krijgen dit seizoen versterking van Andy Peelman, Ruth Beeckmans en Kevin Janssens. Zij namen vorig seizoen zelf deel als Duiveltje, Aap en Wolf.

Andy heeft wel een tijdje getwijfeld om deel te nemen aan het eerste seizoen. Voor hem was het zingen echt een struikelblok. Uiteindelijk zette hij zich erover, omdat hij besefte dat hij een masker zou dragen tijdens het zingen. Alleen was dat niet zo na de ontmaskering.

De kandidaten moesten namelijk hun nummer nog eens zingen zonder masker. "Geloof het of niet, maar dat zijn Kevin Janssens en ik pas tijdens de opnames van de eerste aflevering te weten gekomen. Een schok", zegt Andy in Het Laatste Nieuws.

"Onze eerste reactie was: 'Hola, dat willen we niet. Dat durven we gewoonweg niet.' Had ik dat op voorhand geweten, dan had er iemand anders in het pak van Duiveltje moeten kruipen", besluit Andy Peelman.

'The Masked Singer', vanaf vrijdag 14 januari elke vrijdag om 20.35 uur bij VTM en op VTM GO.

Meer nieuws

Meer nieuws

.