Andy Peelman bijt van zich af na heftige kritiek: "Mannen, doe eens allemaal normaal!"
COS
Andy Peelman bijt van zich af na heftige kritiek: "Mannen, doe eens allemaal normaal!"
Foto: VTM

Andy Peelman verraste deze week door te verklappen dat zijn nieuwbouwproject meer dan 1 miljoen euro zal kosten. Hij moest meteen heel wat giftige commentaren op sociale media slikken.

Dat Andy Peelman veel commentaar heeft gekregen, is een understatement. Dat hij het taboe doorbreekt en vertelt dat zijn nieuwbouw ongeveer 1 miljoen euro zal kosten naast de bouwgrond ter waarde van 400.000 euro, daar waren veel mensen blijkbaar niet klaar voor.

"Ik heb zoiets van: mannen, doe eens allemaal normaal! Wat ik vertel, is geen staatsgeheim, hè. Bouwen kost geld en hoe groter je huis, hoe meer het kost. Punt aan de lijn", zegt Andy in de HLN-podcast 'Mediawatchers'. "Vanaf het moment het uitgesproken wordt, dan geven ze er commentaar op."

"Ik zeg altijd tegen mensen die er commentaar op hebben: 'Werk ervoor en als je dromen je niet afschrikken, dan zijn ze niet groot genoeg.' Ik heb het vandaag op mijn Instagram ook gepost. De shit die er op mij afkomt. Als je ervoor werkt, werk je ervoor."

"Waarom kun je niet gewoon communiceren zoals het is. Ik vind dat zo van de pot gerukt hoe hypocriet mensen kunnen zijn", haalt Andy scherp uit. "Het grote probleem is dat Vlaanderen op dat vlak letterlijk en figuurlijk zeer klein is. Vanaf het moment dat je het uitspreekt is het ineens 'amai'."

Meer nieuws

Meer nieuws

.