Andy Peelman begaat pijnlijke flater: "Dat was echt gênant"
COS
Andy Peelman begaat pijnlijke flater: "Dat was echt gênant"
Foto: VTM

Andy Peelman heeft een pijnlijke flater begaan. Het gebeurde op Pukkelpop, waar de presentator voor de allereerste keer was.

Andy Peelman deed zijn gênant Pukkelpop-verhaal maandag uit de doeken op Qmusic. "Ik had zo'n bandje waarmee ik overal terechtkon. Ook in de Artist Village. En daar was er zo ene bezig, Biesmans. Superleuk. Twee gasten, een zo'n beetje met de toetsjes en dat was echt een kunstenaar", legt Andy uit.

"Op een gegeven moment loop ik in die Artist Village rond. En ik zie die sidekick staan. Die steekt zijn hand op uit beleefdheid of zo. Ik zeg: 'Hey man, congratulations, nice show.' En die antwoordt in het Vlaams: 'Euh, ik moet nog beginnen.'"

"Ik zeg: 'Ah ja, maar jij bent toch de sidekick van Biesmans?' En opeens zie ik gewoon een papier: Oscar and the Wolf. Dus ik pak mijn telefoon, ik googel 'Oscar and the Wolf'. En dat was gewoon Max Colombie tegen wie ik dat gezegd had. Dat was echt gênant."

"Andy Peelman mag overal twee keer komen. Eén keer gewoon en de tweede keer om zich te excuseren", grapt iemand in de reacties. Biesmans vindt het alvast grappig. "Hahahaha ale maar merci en fijn dat ge de show goed vond."

https://www.instagram.com/reel/ChkhLnspB58/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.