Anaïs & Cedric uit 'Huis Gemaakt' over hun woning die onbewoonbaar verklaard werd
COS
Anaïs & Cedric uit 'Huis Gemaakt' over hun woning die onbewoonbaar verklaard werd
Foto: VTM

Woensdag wonnen Anaïs & Cedric de mooiste prijs van hun leven: ze kregen de sleutel van hun gerenoveerde huis in Antwerpen. Voor hen kon 'Huis Gemaakt' winnen op geen beter moment komen.

Anaïs & Cedric lieten er geen gras over groeien en verhuisden meteen naar hun nieuwe woning in Antwerpen. Ze moesten ook wel, want aan het begin van de week raakte bekend dat hun eigen woonst onbewoonbaar was verklaard.

"We hebben heel lang met een defecte boiler gezeten", vertelt Cedric bij Qmusic. "Dat zorgde ervoor dat we op één dag ongeveer twintig minuten warm water en chauffage hadden. Dat heeft ongeveer zes maanden geduurd en het duurt nog altijd voort."

Maar vooral het dak zorgde voor problemen. Het regende gewoon binnen. "Ik ben wel dakwerker, ik kan wel veel oplossen, maar wij huurden dat appartementjes en ik kan ook geen wonderen verrichten", vertelt Cedric.

"Van de ene op de andere dag is er een zware storm geweest en half ons dak was weg. Toen was er water in onze piano en overal", aldus Cedric over hun huurappartement.

Meer nieuws

Meer nieuws

.